8 Kasım 2013 Cuma
Oktay Usta Tulumba Tatlısı Tarifi
Tulumba Tatlısı Tarifi
Genelde ramazan aylarında yenilen tatlılardan biri olan tulumba tatlısının pek kolay kolay ağza alınamayacak bir başka adı daha vardır...
Siz de benim gibi, bu tatlıyı satıldığı yerlerden alırken pişirilirken kullanılan yağa güvenmekte güçlük çekiyorsanız evinizde yapmayı denemekte fayda var....
Aşağıdaki tertibin yarısını da yapmak mümkündür çünkü tulumba tatlısı çok bereketlidir.
Afiyet olsun.
Tarifi görüntülemek için tıklayın.
Etiketler:
Ayçiçek Yağı,
Elenmis un,
Küllü su,
Limon tuzu,
Su,
Şeker,
Tereyağı,
Tuz,
Yumurta
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder