8 Kasım 2013 Cuma
Oktay Usta Kuşbaşı Şiş Kebabı Tarifi
Kuşbaşı Şiş Kebabı Tarifi
Şiş Kebabı, koyunun but etinden çıkan parçalarından yapılır. Et pişirilmeden önce mümkünse 1 gün terbiye edilmelidir ki bu hücrelerin "ölüm kasılması" sebebiyle sertliğinin giderilmesi için gereklidir. Şiş Kebebı, Adana Kebabı ile birlikte özellikle Güney illerinde gündelik hayatın gıda hızlı tüketim maddesi haline gelmiştir. Bugün başta Adana, Mersin,Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş,Malatya illerinde bir hızlı tüketim yemeğidir.
Tarifi görüntülemek için tıklayın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder